x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Carlos Alcaraz a semnat cu Juventus Torino

Carlos Alcaraz a semnat cu Juventus Torino

de Redacția Jurnalul    |    31 Ian 2024   •   23:34
Carlos Alcaraz a semnat cu Juventus Torino
Sursa foto: Hepta

Juventus și Southampton au finalizat miercuri tranzacția pentru Carlos Alcaraz, confirmând transferul acestuia la Torino. Mijlocașul argentinian în vârstă de 21 de ani s-a alăturat Bătrânei Doamne în baza unui contract de împrumut pe șase luni în valoare de 3,74 milioane de euro.

Juventus are și o opțiune de cumpărare, în valoare de aproximativ 49 milioane de euro. El a efectuat vizita medicală la Londra în cursul zilei de miercuri, în timp ce așteaptă eliberarea vizei sale.

Alcaraz a dat un randament bun pentru Southampton de când a venit de la Racing Club în ianuarie anul trecut, marcând opt goluri și oferind cinci pase de gol în 47 de apariții în toate competițiile.

Versatilitatea sa tactică va fi, fără îndoială, esențială pentru Massimiliano Allegri și sistemul său de la Torino.

Fabrizio Romano a fost cel care a anunțat primul că Juventus și Southampton au finalizat transferul lui Alcaraz, semnând actele necesare. Conform acestuia, jucătorul în vârstă de 21 de ani a semnat deja contractul cu bianconerii și va zbura în curând în Italia.

Milan și Inter au fost interesate să semneze cu mijlocașul argentinian anul trecut, înainte de transferul său la Southampton, dar ofertele lor nu au fost acceptate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carlos alcaraz Juventus Torino