x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cehia - Baros a pierdut CM

Cehia - Baros a pierdut CM

de Dragos Stoica    |    17 Iun 2006   •   00:00
Cehia - Baros a pierdut CM

Accidentat cu mai putin de o saptamana inaintea inceperii turneului final, atacantul lui Aston Villa nu s-a refacut aproape deloc.

Corespondenta din Stuttgart
Accidentat cu mai putin de o saptamana inaintea inceperii turneului final, atacantul lui Aston Villa nu s-a refacut aproape deloc.

Selectionerul Cehiei, Karel Bruckner, are dureri de cap. Cum pe Milan Baros nu s-a putut baza deloc de cand a inceput Cupa Mondiala, accidentarea lui Koller din primul meci, contra reprezentativei SUA, l-a lasat aproape fara optiuni in ofensiva.

STRANIU. Din momentul in care masivul atacant s-a prabusit pe gazon in partida cu americanii, gandurile lui Bruckner s-au indreptat instantaneu catre refacerea cat mai rapida a lui Milan Baros. Cu toate acestea, atacantul lui Aston Villa n-a inregistrat nici un progres pana acum, in aproape doua saptamani de cand este indisponibil, spre nedumerirea totala a medicilor care s-au ocupat de poblemele fotbalistului. La ultimul control efectuat in urma cu doua zile, o rezonanta magnetica a relevat faptul ca in piciorul afectat al jucatorului exista lichid chiar langa os, ceea ce indica o afectiune mult mai complexa decat s-a banuit initial. "Nu pot sa-mi explic cum a aparut aceasta problema. Practic, pana acum am stat de pomana, iar lucrurile s-au agravat", a izbucnit doctorul reprezentativei Cehiei. Acesta a apelat de urgenta la un specialist din Köln, care va ramane in cantonamentul Cehiei.

×
Subiecte în articol: mondial 2006