x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CHELSEA-STEAUA. Steliştii, EVACUAŢI din hotelul londonez în care sunt cazaţi. Află motivul

CHELSEA-STEAUA. Steliştii, EVACUAŢI din hotelul londonez în care sunt cazaţi. Află motivul

14 Mar 2013   •   10:43
CHELSEA-STEAUA. Steliştii, EVACUAŢI din hotelul londonez în care sunt cazaţi. Află motivul
Sursa foto: realitatea.net

Băieţii lui Reghe nu s-au odihnit prea mult în noaptea premergătoare partidei cu Chelsea, programată, astăzi, de la ora 22:05. Steliştii au fost treziti in miezul noptii, evacuati pe iesirile de urgenta ale hotelului de lux in care au fost cazati si pusi sa astepte o interventie a pompierilor dupa o alarma de incendiu.

Informaţia a fost făcută publică de către managerul general al celor de la STEAUA, Mihai Stoica, pe Facebook.

"Cam ciudat... Au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ţinut afară... N-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acţionând... Am multe înjurături pregătite, problema e că nu ştiu cui să i le adresez", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

În 2010, când STEAUA a evoluat împotriva lui Liverpool în grupele Europa League, jucătorii români au fost treziţi cu noaptea în cap din cauza alarmelor de incendiu din hotel. N-a existat însă nici un foc. "Ne-au scos din hotel de două ori. Au venit pompierii, nu s-a întîmplat nimic şi apoi a pornit din nou alarma", spunea atunci Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. Liverpool a învins atunci cu scorul de 4-1.

STEAUA a învins, la 7 martie, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Champions League, echipa engleză CHELSEA, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale EUROPA LEAGUE. Partida retur CHELSE-STEAUA se va disputa joi, la Londra, de la ora 22:05.


×