x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM - Finala mica, premiu de consolare

CM - Finala mica, premiu de consolare

de Dragos Stoica    |    08 Iul 2006   •   00:00
CM - Finala mica, premiu de consolare

Germania si Portugalia se intalnesc astazi la Stuttgart pentru un premiu de consolare: locul 3 la CM.

  • Italia - Franta>Batalia fortaretelor
    Corespondenta din Frankfurt
    Germania si Portugalia se intalnesc astazi la Stuttgart pentru un premiu de consolare: locul 3 la CM. Nici unul dintre cei doi selectioneri nu poate alinia cea mai buna echipa. Cele mai multe indisponibilitati sunt insa in randurile nationalei lui Jurgen Klinsmann.

    ABSENTI. Vedeta Mannschaftului, Michael Ballack, nu a luat parte la antrenamentul de ieri dimineata, din cauza unor probleme la genunchiul stang. "Medicii recomanda ca el sa nu joace", a declarat un purtator de cuvant al federatiei germane. Ballack este al treilea neamt indisponibil. Fundasul central Per Mertesacker a fost operat joi la calcaiul stang, iar fundasul dreapta Arne Friedrich este accidentat la un genunchi. Alti doi jucatori sunt incerti. Mijlocasul Tim Borowski s-a lovit la picior in timpul sedintei de pregatire de ieri, iar atacantul Miroslav Klose nu e sigur ca va juca. In afara schimbarilor determinate de indisponibilitati, Klinsmann va mai face o modificare in echipa: portarul Oliver Kahn va fi titular. "Nu vad acest lucru ca pe o pomana. Ma bucur. Pentru mine, locul trei are o mare valoare", a spus portarul. Portugalia va juca pentru a doua oara pentru locul trei la Cupa Mondiala, dupa ce in 1966 a invins URSS cu 2-1 in aceasta faza a competitiei. Ca si Klinsmann, Scolari va fi nevoit si el sa faca unele schimbari in defensiva. Miguel s-a accidentat in semifinala cu Franta, in locul sau urmand sa intre Paulo Ferreira. In schimb, Ricardo Carvalho este suspendat.

    OBIECTIV
    "Cu totii am fi vrut sa jucam in finala, dar acum cu totii vrem sa castigam meciul cu Portugalia. Am fost foarte tristi, dar acum ne gandim ca locul 3 e mai bun decat locul 4"
    Miroslav Klose
    atacant Germania

    PROGRAM
    Ora 22:00, TVR 1 - Stuttgart
  • GERMANIA: Kahn - Jansen, Metzelder, Huth, Lahm - Schneider, Kehl, Frings, Borowski - Podolski, Klose. Antrenor: Jurgen Klinsmann
  • PORTUGALIA: Ricardo - P. Ferreira, Meira, R. Costa, Nuno Valente - Costinha, Maniche - Figo, Deco, C. Ronaldo - Pauleta. Antrenor: Luiz Felipe Scolari
  • Arbitru: T. Kamikawa (Japonia)
  • ×
    Subiecte în articol: mondial 2006