x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Visul primei finale de CL spulberat pentru Villarreal

„Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Visul primei finale de CL spulberat pentru Villarreal

04 Mai 2022   •   10:20
„Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”. Visul primei finale de CL spulberat pentru Villarreal

Liverpool a obținut marți calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce și-a ținut cu sufletul la gură proprii suporteri, fiind condusă cu 2-0 pe Estadio de la Ceramica, de Villarreal. Repriza secundă a adus liniștea, cormoranii marcând de 3 ori pentru a-și asigura prezența pe Parc De Prince.

Meciul a început cu un gol surprinzător de rapid înscris de elevii lui Unai Emery, în minutul 3, dintr-o fază frumoasă, finalizată de Boulaye Dia, după recentrarea lui Capue, în fața porții.

Ambele echipe și-au creat rând pe rând ocazii la poarta adversă, până când, în minutul 43, Coqelin, lăsat nemarcat, a transformat cu capul o centrare de pe flancul drept, ducând scorul la 2-0.

Speriați de perspectiva prelungirilor sau chiar a pierderii calificării, elevii lui Klopp au revenit total schimbați de la vestiare și au rezolvat calificarea prin golurile lui Fabinho (min. 62) și Diaz (min. 67).

Mane a marcat golul victoriei în minutul 74, după ce a driblat toată apărarea adversă, inclusiv portarul, punctând în poarta goală pentru 2-3.

Liverpool , calificată cu scorul general de 2-5, va juca finala pe 28 mai, în compania câștigătoarei celeilalte semifinale disputată de Man City și Real Madrid, în care „cetățenii” conduc pe „los blancos” cu 4-3, meciul retur urmând a se juca miercuri.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liverpool