x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Corvino regretă că Fiorentina nu l-a vândut pe Mutu acum doi ani

Corvino regretă că Fiorentina nu l-a vândut pe Mutu acum doi ani

08 Feb 2011   •   15:30
Corvino regretă că Fiorentina nu l-a vândut pe Mutu acum doi ani
150791-149715-mutule.jpgDirectorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a dezvăluit azi, pentru site-ul pianetalecce.it, că preşedintele Andrea Della Valle s-a opus vânzării atacantului Adrian Mutu, în urmă cu doi ani, la AS Roma, pentru 20 de milioane de euro.

"În urmă cu doi am fi putut să-l vindem pe Mutu la Roma cu 20 de milioane de euro. Operaţiunea nu s-a făcut, deoarece, pentru a nu-i supăra pe suporteri, Della Valle l-a scos pe român de pe lista de transferuri. Astăzi mi-ar fi foarte uşor să spun că am avut dreptate. Fotbalul este creat din oportunităţi şi trebuie să fii pregătit să profiţi de ele", a spus Corvino.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la Fiorentina, el intrând în minutul 79 al meciului cu Parma, din deplasare, din etapa a 24-a a campionatului Italiei. Adrian Mutu a revenit pe teren la o lună după ce Fiorentina îl exclusese din lot, din motive de disciplină.

Pantaleo Corvino a fost criticat în ultima vreme de presa italiană pentru transferurile ratate şi pentru situaţia actuală a Fiorentinei, care se află în lupta pentru evitarea retrogradării.

×