x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Beckham, mesaj emoționant pentru Ole Gunnar Solskjaer după concediere

David Beckham, mesaj emoționant pentru Ole Gunnar Solskjaer după concediere

22 Noi 2021   •   19:30
David Beckham, mesaj emoționant pentru Ole Gunnar Solskjaer după concediere

Manchester United a anunțat duminică demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, cel care a pregătit timp de trei ani echipa. Mesajele de susținere au venit de pretutindeni, fanii respectându-l pe legendarul norvegian poreclit „Asasinul cu față de copil”. Printre mesaje, unul a venit de la David Beckham.

Fostul absolvent al academiei diavolilor roșii și superstar al lui Manchester United a răspuns la postarea prin care contul oficial al lui United anunța demiterea, cu un mesaj emoționant.

"Cel mai grațios om din sală", a scris Beckham sub postarea celor de la United, care i-au mulțumit lui Ole Gunnar Solskjaer pentru timpul petrecut la club.

Beckham și Solskjaer au fost coechipieri pentru o lungă perioadă de timp la Manchester United, înainte ca englezul să părăsească Premier League pentru Real Madrid. Cu Beckham în teren, Ole Gunnar Solskjaer a marcat golul emblematic al finalei UEFA Champions League din 1999, în prelungiri, pentru a aduce titlul pentru United, în confruntarea cu Bayern Munchen. A fost un gol ce aducea victoria englezilor, după o revenire istorică, iar fanii lui United îi vor mulțumi lui Solskjaer pentru asta pentru totdeauna.

Îndepărtarea lui Ole s-a lăsat mult timp așteptată după o serie de contraperformanțe ale echipei sale. United nu reușise să câștige niciun trofeu intern în ultimii trei ani, iar tensiunea din echipă era vizibilă.

Ole Gunnar Solskjaer a construit o echipă mare la Manchester United, iar dezastrul pe care l-a preluat în 2018 este demult istorie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: david beckham