x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international David Moyes, după eşecul ruşinos al lui Mancheter United în Grecia: "Nu meritam alt rezultat!"

David Moyes, după eşecul ruşinos al lui Mancheter United în Grecia: "Nu meritam alt rezultat!"

26 Feb 2014   •   13:22
David Moyes, după eşecul ruşinos al lui Mancheter United în Grecia: "Nu meritam alt rezultat!"

După eşecul de marţi al lui Manchester United, 0-2 pe terenul lui Olympiakos Pireu în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, managerul echipei engleze, David Moyes, a recunoscut că a fost "cel mai slab meci al nostru" în această competiţie, dar încă speră în calificare, scrie presa internaţională

"E cel mai slab meci al nostru în Liga Campionilor în acest sezon. Nu merităm alt rezultat. Echipa n-a reuşit niciodată să ia lucrurile în mână. Sunt surprins, nu mă aşteptam să jucăm atât de prost. Îmi asum deplina răspundere. Trebuie să jucăm mai bine, dar ştim de ce suntem în stare. Jucătorii sunt afectaţi. Am făcut cu adevărat un meci slab. Vestea bună e că există returul şi vom face totul să întoarcem situaţia. Evident că echipa asta are talent, dar n-am arătat-o în această seară. N-am întreprins destul ca să marcăm un gol. Suntem hotărâţi să îndreptăm situaţia. Old Trafford a avut parte de seri extraordinare în trecut şi sperăm că în retur vom vedea o astfel de seară", a spus Moyes.

La rândul său, antrenorul lui Olympiakos, fostul mare jucător spaniol Michel, a afirmat: "Meciul ne arată că am reuşit o treabă foarte bună. Evident, sunt foarte mulţumit de acest meci, dar mai presus de toate sunt mândru de jucătorii mei. Dacă însă cineva pretinde că 2-0 este suficient pentru calificare, îi voi spune că probabil se înşală. Avem un avantaj de 2-0 contra lui Manchester United, ceea ce nu înseamnă nimic".

Alejandro Dominguez, care a deviat inteligent un şut al lui Maniatis (38), şi Joel Campbell (55) au marcat golurile formaţiei elene. United a avut o posesie superioară, însă sterilă, şi a tras un singur şut pe spaţiul porţii, cea mai mare ocazie fiind irosită de van Persie (82), care a şutat peste poartă din interiorul careului.

Partida retur va avea loc pe 19 martie, pe Old Trafford.

În celălalt meci al zilei de marţi, finalista ediţiei trecute, Borussia Dortmund a oferit o adevărată deminstraţie de forţă pe terenul ruşilor de la Zenit St. Petersburg, unde s-a impus cu 4-2.

×