x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Decizie dură luată de UEFA după incidentele de la Craiova - Honved! Cârțu: ”Nu ne aşteptam, e drastică!”

Decizie dură luată de UEFA după incidentele de la Craiova - Honved! Cârțu: ”Nu ne aşteptam, e drastică!”

05 Aug 2019   •   20:27
Decizie dură luată de UEFA după incidentele de la Craiova - Honved! Cârțu: ”Nu ne aşteptam, e drastică!”
Sursa foto: pixabay.com

Universitatea Craiova a scăpat de 0-3 la ”masa verde”, dar va juca meciul cu AEK Atena fără spectatori! Oltenii puseseră deja biletele la vânzare.

 

UEFA a decis ca U Craiova să fie amendată cu suma de 60.000 de euro şi a interzis accesul spectatorilor la meciul de pe teren propriu cu AEK Atena. Mai mult, în cazul calificării în play-off Craiova va juca tot fără spectatori!

UEFA a decis sa respinga demersul celor de la Honved motivand ca incidentul nu a afectat rezultatul final al meciului, dubla fiind decisa de loviturile de pedeapsa.

”Nu ne aşteptam, e drastică! O să suportăm toţi pentru nişte iresponsabili din galerie. Eu chiar încercam să vorbesc acum cu Costeşin şi am aflat practic de la voi decizia. Cred că putem face apel să jucăm măcar primul meci cu AEK cu spectatori. E clar că jucând fără spectatori, practic joci cu spectatorii lor că ei au voie să vină cu 200-300 de oameni. Nu ai niciun avantaj că joci acasă. Puteam obţine un rezultat bun acasă şi apoi la Atena se juca altfel. Ce să mai, e o decizie dură” a spus Sorin Cârţu la Telekom Sport.

×