x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Derby-ul Austriei, decis la masa verde după gravele incidente dintre fani.

Derby-ul Austriei, decis la masa verde după gravele incidente dintre fani.

24 Mai 2011   •   06:01

Echipa Austria Viena a castigat al 297-lea derbi vienez cu Rapid Viena, la masa verde, scor 3-0, Comisia de Disciplina a Ligii Austriece de Fotbal, sanctionand astfel comportamentul suporterilor formatiei Rapid la meciul de duminica, informeaza AFP.

Suporterii formatiei Rapid Viena au intrat in teren la derbiul cu Austria Viena, partida fiind intrerupta in minutul 26, la scorul de 2-0 pentru Austria Viena. Dupa ce Austria a marcat golul de 2-0, in minutul 26, mai multi fani ai formatiei Rapid, unii cu cagule pe fata, au invadat terenul si au aruncat fumigene in directia fanilor adversi. Arbitrul a decis intreruperea imediata a meciului, jucatorii celor doua echipe fugind spre vestiare.

Circa 400 de politisti au intervenit pentru restabilirea ordinii, efectuand mai multe arestari. Dupa o jumatate de ora de discutii, responsabilii fortelor de ordine au apreciat ca siguranta spectatorilor, jucatorilor si arbitrilor nu poate fi garantata in cazul reluarii partidei, astfel ca arbitrul a decis oprirea definitiva a meciului.

La 1 iunie, Comisia de Disciplina va anunta sanctiunile financiare si sportive contra Rapidului.

×