x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Diallo înscrie golul victoriei în prelungiri și o trimite pe Man United în semifinala Cupei Angliei

Diallo înscrie golul victoriei în prelungiri și o trimite pe Man United în semifinala Cupei Angliei

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2024   •   23:40
Diallo înscrie golul victoriei în prelungiri și o trimite pe Man United în semifinala Cupei Angliei
Sursa foto: Hepta

Amad Diallo a marcat în prelungiri obținând victoria lui Manchester United, cu 4-3, duminică, în fața lui Liverpool, în sferturile de finală ale Cupei Angliei. Diavolii roșii au obținut astfel calificarea în semifinală. În penultimul act vor întâlni pe Coventry, echipa surpriză a competiției.

Victoria lui United pe Old Trafford a menținut în viață singura șansă a echipei conduse de Erik ten Hag de a obține trofee în acest sezon și a întrerupt obiectivul lui Liverpool de a ridica patru trofee în ultimul sezon al managerului Juergen Klopp la echipă.

Scott McTominay a adus-o pe United în avantaj în minutul 10, dar Liverpool a întors meciul până la pauză cu golurile lui Alexis Mac Allister și Mohamed Salah.

Golul lui Antony din minutul 87, pentru United, a trimis meciul în prelungiri.

Harvey Elliott i-a adus din nou în avantaj pe oaspeți, încurajați de 9.000 de fani veniți la Manchester.

United, de 12 ori câștigătoare a Cupei Angliei, dar cu patru locuri sub Liverpool în clasamentul Premier League, a forțat pe final și Rashford, care a ratat o ocazie mare la sfârșitul timpului regulamentar, a făcut 3-3 în minutul 112.

Alejandro Garnacho și Diallo au plecat apoi pe contraatac, iar Diallo a marcat golul victoriei, care i-a adus și eliminarea (min. 120+1). El și-a a sărbătorit reușita prin scoaterea tricolui, gest ce i-a adus al doilea cartonaș galben și eliminarea.

Man United va întâlni în semifinala de pe 20 aprilie echipa de liga secundă Coventry.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Manchester City și Chelsea.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Amad Diallo man united