x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Diego Simeone explică de ce nu va da mâna cu Jurgen Klopp

Diego Simeone explică de ce nu va da mâna cu Jurgen Klopp

03 Noi 2021   •   09:40
Diego Simeone explică de ce nu va da mâna cu Jurgen Klopp
Sursa foto: Hepta

Diego Simeone a declarat că nu îi va strânge mâna lui Jurgen Klopp după meciul dintre Atletico Madrid și Liverpool, considerând că gestul este "fals". Argentinianul a evitat amabilitățile de după meci în ultima lor întâlnire din Liga Campionilor, ceea ce l-a lăsat pe Klopp puțin uimit.

Managerul lui Liverpool a dezmințit ideea conform căreia între cei doi ar fi existat vreo dușmănie după acel meci, iar Simeone a explicat într-o conferință de presă, premergătoare meciului retur, de ce este atât de refractar la a da mâna cu adversarul său.

"Nu-mi place salutul de după meci, pentru că sunt implicate emoțiile a două părți aflate în stări emoționale diferite", a spus el, citat de 90min.com

"Știu că în Marea Britanie este un obicei și un semn de respect, dar eu nu-l împărtășesc și nu-mi place falsitatea pe care o poate include, așa că mă comport așa cum simt.

Nu îl cunosc foarte bine pe Klopp ca persoană, dar știu că este un antrenor grozav care a făcut o treabă grozavă la fiecare club la care a fost".

Liverpool și Atletico se vor întâlni miercuri pentru a patra oară în trei sezoane. Echipa lui Simeone a eliminat Liverpool în faza 16-imilor de finală a Ligii Campionilor în sezonul 2019/20, deși au fost învinsă cu 3-2 de oamenii lui Klopp, în ultimul meci din faza grupelor.

Simeone a declarat că nu vrea revanșa și pur și simplu așteaptă cu nerăbdare un "meci mare".

"Sunt două stadioane mari, cu două grupuri mari de suporteri, cu două cluburi care vor să continue să crească la nivel global, așa că cred că este normal să fie considerat un meci mare", a spus el.

"Nu este vorba de a te răzbuna pe cineva, în fotbal nu există așa ceva. Nu există sentimentul de 'hai să ne răzbunăm pe ei'.

Este un nou meci și orice rezultat va fi consecința acelui meci și nu a meciului care a avut loc în urmă cu un an, chiar dacă meciul de acum un an va rămâne în memoria fanilor lui Atletico Madrid".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Diego Simeone