x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Dinamo Bucureşti a fost învinsă cu 2-0 de către Dinamo Moscova

Dinamo Bucureşti a fost învinsă cu 2-0 de către Dinamo Moscova

23 Ian 2019   •   18:29
Dinamo Bucureşti a fost învinsă cu 2-0 de către Dinamo Moscova

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Dinamo Moscova cu scorul de 2-0, miercuri, în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Turcia, a anunţat site-ul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Evgheni Markov (minutul 38) şi Stanislav Laţevici (48) au marcat pentru ocupanta locului 12 în campionatul Rusiei. 
Antrenorul Mircea Rednic a început meciul cu următoarea formulă: McDermott - Sorescu, D. Ciobotariu, R. Grigore, Aliji - I. Filip - Salomao, Ait-Atmane, Dan Nistor, Jaadi - Montini. După pauză au mai jucat Muţiu - Mustoe, D. Popa, Zenke, G. Creţu, Christovao, Ehmann şi Măgureanu.
Lotul dinamoviştilor va reveni în ţară vineri, 25 ianuarie, aterizarea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, cu un avion al companiei Turkish Airlines, fiind programată la ora 19,50.
În precedentele trei meciuri din acest stagiu de pregătire, Dinamo a avut două înfrângeri, 0-2 cu croaţii de la Hajduk Split şi 0-3 cu elveţienii de la FC Sion. şi o victorie, 3-2 cu letonii de la FK Liepaja 3-2 (triplă Daniel Popa).
Totodată, Dinamo a anunţat că l-a împrumutat pe portarul Mihai Alexandru Eşanu (20 ani) la echipa de ligă secunda ASC Daco-Getica Bucureşti, ocupanta locului 13. Mihai Eşanu a fost rezervă în 14 meciuri disputate de echipa din Ştefan cel Mare în acest sezon competiţional, 12 în campionat şi două în Cupa României. Dinamo l-a cedat pe o perioadă de un an şi jumătate pe Eşanu la Daco-Getica.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti dinamo moscova