x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Al doilea jucător accidentat de la Real Madrid și are nevoie de operație

Al doilea jucător accidentat de la Real Madrid și are nevoie de operație

de Redacția Jurnalul    |    13 Aug 2023   •   18:40
Al doilea jucător accidentat de la Real Madrid și are nevoie de operație
Sursa foto: Hepta

Eder Militao a devenit al doilea jucător de la Real Madrid care a suferit o accidentare a ligamentului încrucișat anterior (LCA), după portarul Thibaut Courtois. Clubul din LaLiga a anunțat că fundașul va trebui operat.

Militao s-a accidentat la începutul reprizei a doua a meciului pe care Real l-a câștigat cu 2-0 în fața lui Athletic Bilbao, sâmbătă, în debutul în LaLiga. Apărătorul în vârstă de 25 de ani a ieșit în lacrimi de pe terenul de joc.

"În urma testelor efectuate asupra jucătorului nostru Eder Militao, acesta a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale în zilele următoare", a precizat clubul.

Militao ar putea fin în recuperare mai multe luni, la fel ca și Courtois, care a avut nevoie și el de o intervenție chirurgicală după ce și-a rupt ligamentul încrucișat la genunchiul stâng în timpul unui antrenament de joi.

Accidentarea lui Militao face ca doar trei fundași centrali să fie apți pentru Real în acest început de sezon - Nacho, Antonio Ruediger și David Alaba.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Subiecte în articol: real madrid Eder Militao