x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Drama lui Goian: N-a vrut să-şi lase clubul la greu, dar Piţurcă l-a ŞANTAJAT. Vezi ce i-a spus

Drama lui Goian: N-a vrut să-şi lase clubul la greu, dar Piţurcă l-a ŞANTAJAT. Vezi ce i-a spus

29 Aug 2012   •   08:08
Drama lui Goian: N-a vrut să-şi lase clubul la greu, dar Piţurcă l-a ŞANTAJAT. Vezi ce i-a spus

Intr-un interviu pentru Dailyrecord.co.uk, fundasul tricolor Dorin Goian dezvaluie motivul transferului sau precipitat la Spezia, echipa italiana din Serie B.

Ofertele avantajoase primite dupa ce Glasgow Rangers, la care s-a transferat anul trecut, venind de la Palermo, a fost eliminata, initial, din campionatul Scotiei, fiind primita, ulterior, in extremis, in divizia a treia, nu l-au clintit pe sucevean, care era decis sa-si ajute echipa la greu. Pentru acest fapt si-a castigat respectul fanilor, care, tot din spirit de solidaritate, umplu tribunele cu capacitatea de peste 50.000 de locuri chiar si acum, cand Glasgow evolueaza in divizia a treia.

Goian a respins, initial, si oferta celor de la Spezia. A fost, insa, fortat sa o accepte, de situatia imposibila in care l-a pus antrenorul Nationalei, Victor Piturca. Acesta l-a sunat pe Goian si i-a spus, nici mai mult, nici mai putin, ca nu il va mai selectiona NICIODATA, daca ramane sa evolueze in divizia a treia din Scotia. Insa, daca va accepta oferta celor de la Spezia, se va mai gandi. 'Mi-a spus ca ar fi vrut sa ma selectioneze, dar ca si-ar pune presa si fanii in cap, din cauza situatiei clubului la care evoluez. Dar, daca ma transfer in Serie B, situatia se schimba si pot fi selectionat. Practic, n-am mai avut de ales', a declarat Goian, adaugand: 'Tara mea si echipa nationala inseamna totul pentru mine, reprezinta varful carierei sportive. Vreau sa am sansa de a fi implicat in efortul de a ne califica la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, ce se va desfasura in Brazilia'.

Goian a dezvaluit ca a fost indurerat de faptul ca nu a fost selectionat in lotul pentru amicalul cu Slovenia de acum doua saptamani, pierdut de tricolori cu 4 la 3.

Atat tonul articolului din cotidianul britanic, cat si comentariile fanilor sunt elogioase la adresa 'Uriasului', dovedind ca situatia a fost inteleasa, patriotismul prevaland atasamentului fata de club. 'Marele Goian ramane un Ranger. Noroc Uriasule si tine minte ca oricand vei putea reveni, vei fi bine primit!', ii scrie unul dintre fani.

×