x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international După faptă şi răsplată. Vezi ce cadou i-a făcut patronul lui Şahtior Doneţk lui Mircea Lucescu

După faptă şi răsplată. Vezi ce cadou i-a făcut patronul lui Şahtior Doneţk lui Mircea Lucescu

20 Oct 2012   •   09:07
După faptă şi răsplată. Vezi ce cadou i-a făcut patronul lui Şahtior Doneţk lui Mircea Lucescu

Rinat Ahmetov, patronul miliardar al lui Şahtior Doneţk, i-a dăruit lui Mircea Lucescu un ceas "Vacheron Constantin 2004", ediţie limitată, doar alte trei persoane din lume având acest model.

Mircea Lucescu a fost recompensat astfel pentru parcursul excepţional al lui şahtior Doneţk în acest sezon. "Minerii" sunt lideri în Ucraina, cu 12 victorii din 12 etape, au eliminat marea rivală Dinamo Kiev din Cupa Ucrainei, iar în UEFA Champions League sunt neînvinşi într-o grupă cu Chelsea şi Juventus.

Rinat Ahmetov, a cărui avere declarată oficial se apropie de 20 de miliarde de dolari, i-a oferit lui Lucescu un ceas de colecţie, un model al firmei Vacheron Constantin, anul 2004, ediţie limitată, care a costat o sumă impresionantă, nu mai puţin de 270.000 de dolari! Modelul pe care îl poartă acum "Il Luce" a fost realizat într-o serie restrânsă de doar patru bucăţi, una dintre ele fiind achiziţionată de Ahmetov, scrie gsp.ro.

Vacheron Constantin este o companie cu tradiţie, fiind adesea plasată în topul celor trei mari producători din domeniul orologeriei, alături de Patek Phillippe şi Audemars Piguet. Ea a fost fondată în 1775 de către Jean-Marc Vacheron şi Francois Constantin. Tot un "Vacheron Constantin" poartă şi patronul Milanului, Silvio Berlusconi, însă un model care costă 540.000 de euro.

×