x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international El Clasico, runda a treia

El Clasico, runda a treia

de Delia Gomoescu    |    26 Apr 2011   •   20:35
El Clasico, runda a treia
Sursa foto: /Reuters

162534-guardiola-mourinho-reuters.jpgDupă egalul din Primera Division şi victoria madrilenilor din finala Cupei Regelui, „galacticii” şi „extratereştrii” se vor afla din nou faţă în faţă. De această dată, dincolo de graniţele Spaniei, în semifinalele Ligii Campionilor.

Real şi Barça s-au confruntat pentru prima oară în cea mai importantă competiţie continentală acum 51 de ani, tot în semifinale. Prima manşă s-a disputat tot la Madrid, iar returul la Barcelona. Conduşi de Puskas şi Di Stefano, madrilenii au câştigat cu 3-1 ambele întâlniri. Tot „albii” au mers mai departe şi în 2002, când cele două inamice s-au întâlnit ultima dată în Europa. Pentru jocul din această seară, Guardiola nu poate conta pe toţi jucătorii săi. Adriano şi Maxwell sunt in­disponibili, iar Puyol este incert. În ultimul moment s-a accidentat şi Iniesta, care va lipsi aproape sigur de pe „Bernabeu”. În tabăra ma­drileni­lor, Carvalho este suspendat, iar Khe­dira are probleme me­dicale. Vor fi însă la datorie vedetele celor două echi­pe: Messi şi Cristiano Ro­naldo. Iar argentinianul va avea o motivaţie în plus. El nu a izbutit să înscrie niciodată în semifinalele Ligii în cele şase meciuri în care a evoluat, „dublele” cu Manchester United, Chelsea şi Inter Milano.

Partida va fi arbitrată de germa­nul Wolfgang Stark, fan declarat al lui Leo Messi şi omul care nu le-a dat un penalty madrilenilor în optimi, contra lui Lyon.

×
Subiecte în articol: fotbal international