x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fanii lui Chelsea vor putea cumpăra bilete, în ciuda sancțiunilor impuse patronului Roman Abramovici

Fanii lui Chelsea vor putea cumpăra bilete, în ciuda sancțiunilor impuse patronului Roman Abramovici

24 Mar 2022   •   11:00
Fanii lui Chelsea vor putea cumpăra bilete, în ciuda sancțiunilor impuse patronului Roman Abramovici
Sursa foto: chelseafc.com

Guvernul modifică licența lui Chelsea pentru a permite fanilor să cumpere unele bilete, după interdicția impusă patronului Roman Abramovici din cauza invaziei din Ucraina.

Guvernul a modificat licența specială a clubului Chelsea pentru a permite suporterilor să aibă acces la bilete la meciurile din deplasare, la meciurile din cupe și la meciurile feminine, a anunțat Departamentul pentru Internet, Cultură, Media și Sport (DCMS).

Clubul a primit interdicție de a vinde bilete după ce proprietarul Roman Abramovici a fost sancționat pentru legăturile sale cu Vladimir Putin.

Chelsea nu va avea niciun venit din vânzarea biletelor, toate încasările urmând să ajungă la organizatorii competiției.

„De când Roman Abramovici a fost adăugat pe lista de sancțiuni a Marii Britanii pentru legăturile sale cu Vladimir Putin, am lucrat intens pentru a ne asigura că echipa poate continua să joace fotbal, garantând în același timp că regimul de sancțiuni continuă să fie aplicat", a declarat ministrul sporturilor, Nigel Huddleston.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FC Chelsea