x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fanii lui Napoli, invitaţi la fair-play de preşedintele clubului

Fanii lui Napoli, invitaţi la fair-play de preşedintele clubului

14 Dec 2010   •   09:28
Fanii lui Napoli, invitaţi la fair-play de preşedintele clubului

142414-screenshot.jpgPreşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentis, a făcut un apel la suporterii echipei pentru ca aceştia să se comporte civilizat atât în interiorul stadionului, cât şi în afara arenei la meciul de miercuri cu Steaua din ultima etapă a Ligii Europa.

"Ca să ne calificăm va trebui să învingem pe Steaua, altă variantă nu avem. Suntem singura echipă italiană care avem şanse să depăşim faza grupelor în Europa League şi vom da totul pentru merge mai departe. Sunt sigur că fanii ne vor susţine aşa cum numai ei ştiu să o facă. Dar, fac un apel la ei să se comporte onorabil atât în incinta stadionului, cât şi pe străzi şi să evite orice fel de confruntări cu rivalii români. Vreau să le reamintesc suporterilor noştri că orice torţă aprinsă sau petardă aruncată înspre teren sunt interzise de UEFA. Orice astfel de manifestare este echivalentă cu un autogol. Ar fi un dezastru!", a declarat boss-ul lui Napoli.

Steaua va întâlni miercuri, în deplasare, pe Napoli în ultimul meci din Grupa K a Ligii Europa, decisiv pentru calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei. Roş-albaştrilor le este suficient şi un rezultat de egalitate pentru a ajunge în faza eliminatorie.

Vezi atmosfera pe care o crează fanii lui Napoli

De Laurentiis

×