x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fatih Terim ar vrea să revină la Galatasaray.

Fatih Terim ar vrea să revină la Galatasaray.

18 Mai 2011   •   07:36
Fatih Terim ar vrea să revină la Galatasaray.

Antrenorul Fatih Terim s-a declarat tentat, marti, sa revina la conducerea tehnica a echipei Galatasaray, care ii ofera un contract pe trei ani, informeaza AFP, care citeaza presa turca.

"Suntem la noi acasa, este clubul nostru. Daca Dumnezeu vrea, sper sa iasa ceva din intalnirile noastre. Cand este vorba de Galatasaray, nu te gandesti prea mult, restul inseamna detalii", a declarat Terim, citat de agentia de presa Anatolia, la o zi dupa o intalnire intre cele doua parti.

Fatih Terim, in varsta de 57 de ani, s-a intalnit, luni, trei de trei ore cu noul presedinte al clubului Galatasaray, Ünal Aysal, ales duminica in locul lui Adnan Polat, care si-a pierdut functia din cauza rezultatelor slabe ale echipei in acest sezon, cand a fost antrenata timp de cinci luni si de tehnicianul roman Gheorghe Hagi.

Cotidianul HaberTürk a scris, marti, ca exista un acord de principiu intre Terim si Galatasaray. De asemenea, publicatia Hürriyet anunta ca tehnicianul va lua o decizie dupa ce se va consulta cu familia.

Fatih Terim a mai antrenat pe Galatasaray de doua ori (1996-2000 si 2002-2004).

Cu o etapa inainte de finalul sezonului, Galata ocupa un modest loc 9 cu 43 de puncte, la 36 de puncte de liderul Fenerbahçe.

×