x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fostul boss al Galatei despre Hagi: "O mare dezamăgire!".

Fostul boss al Galatei despre Hagi: "O mare dezamăgire!".

10 Iun 2011   •   10:59
Fostul boss al Galatei despre Hagi: "O mare dezamăgire!".

Fostul presedinte al clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului Aksam ca Gheorghe Hagi "a fost o dezamagire totala" la conducerea tehnica a echipei din Istanbul.

Polat a vorbit despre toti antrenorii care au venit la Galatasaray pe durata mandatului sau de presedinte (martie 2008 - mai 2011).

"Michael Skibbe era foarte bun. Dar aici nu a mers cu el. Apoi a plecat in Germania si nu a reusit nici acolo. Lui Frank Rijkaard i-am spus: «Renunta la sistemul 4-4-3. Aici nu este ca in restul Europei. In Europa atacantii scot mingi din aparare. Tine partea de mijloc aglomerata». Nu m-a ascultat. Hagi a fost o dezamagire totala. Iar in privinta lui Misimovic a gresit. De exemplu si Rijkaard a spus despre Keita: «Eu nu iau in echipa pe cineva care tradeaza». Insa era un jucator bun", a spus Adnan Polat.

Gheorghe Hagi a ocupat functia de antrenor principal al echipei Galatasaray timp de cinci luni, in sezonul 2010/2011, acesta fiind al doilea sau mandat la conducerea tehnica a formatiei din Istanbul. Pe parcursul sezonului recent incheiat, internationalul bosniac Zvjezdan Misimovic l-a criticat pe Hagi, care l-a exclus din lot pentru indisciplina, spunand ca este un mincinos si ca nu i-a spus in fata de ce l-a sanctionat.

Zvjezdan Misimovic a fost exclus din lotul Galatei, in toamna anului trecut, la scurt timp dupa ce Hagi l-a avertizat pe bosniac la un antrenament spunand ca nu tolereaza indisciplina. Misimovici joaca in prezent la Dinamo Moscova.

×