x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupă Mondială de fotbal feminin. Italia a învins Argentina, Germania a zdrobit Maroc

Cupă Mondială de fotbal feminin. Italia a învins Argentina, Germania a zdrobit Maroc

de Redacția Jurnalul    |    24 Iul 2023   •   17:00
Cupă Mondială de fotbal feminin. Italia a învins Argentina, Germania a zdrobit Maroc
Sursa foto: Hepta

Italia a învins Argentina cu un gol înscris pe final de meci, iar Germania a zdrobit Maroc, luni, la Cupa Mondială de fotbal feminin organizată în Australia și Noua Zeelandă. Tot luni va intra în competiție Brazilia.

În primul meci al zilei, Italia a învins Argentina, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 87. În urma acestui rezultat, Italia ajunge pe locul doi în clasamentul grupei G, la egalitate de puncte cu Suedia. Pe locurile trei și patru se află Argentina și Africa de Sud, ambele fără puncte adunate în prima etapă a competiției.

În al doilea meci al zilei, Germania a învins la scor Maroc. A fost 6-0 pentru europencele care au beneficiat de două autogoluri ale adversarelor. Din grupa F mai fac parte Columbia și Coreea de Sud.

Luni în ultimul meci al zilei se vor întâlni Brazilia și Panama. În prima întâlnire a grupei F, Franța și Jamaica au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Campionatul Mondial de fotbal feminin se desfășoară pe stadioane din Australia și Noua Zeelandă. 32 de echipe participă la competiție.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fotbal Cupa Mondială