x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Doliu în lumea fotbalului: Un fost jucător al echipei AS Saint-Etienne a fost ucis cu focuri de armă

Doliu în lumea fotbalului: Un fost jucător al echipei AS Saint-Etienne a fost ucis cu focuri de armă

10 Sep 2018   •   14:46
Doliu în lumea fotbalului: Un fost jucător al echipei AS Saint-Etienne a fost ucis cu focuri de armă

Un fost fotbalist al echipei franceze de fotbal AS Saint-Etienne, William Gomis, în vârstă de doar 19 ani, a fost ucis cu focuri de armă, duminică, relatează cotidianul britanic Daily Mirror. 

Circumstanţele morţii lui Gomis nu sunt clare, însă sursa menţionează că fostul fundaş ar fi fost împuşcat în localitatea La Seyne-sur-Mer. De asemenea, un copil de 14 ani a fost ucis în incident, poliţia găsind 24 de cartuşe trase de Kalaşnikov la scena crimei. 

Unul dintre fraţii lui Gomis ar fi murit în urmă cu câteva săptămâni tot în urma unor răni cauzate de arme de foc. 

Clubul AS Saint-Etienne a dat publicităţii luni un comunicat în care confirmă moartea lui Gomis, în seara zilei de duminică. 

''Apreciat de foştii săi colegi şi de tehnicieni pentru calităţile sale umane, tânărul jucător, care ar fi împlinit 20 de ani în decembrie, a petrecut prima parte a carierei la club, unde venise la vârsta de 15 ani'', se arată în comunicat. 

Gomis plecase de la Saint-Etienne în această vară, în ciuda faptului că i se oferise un nou contract. El nu apucase se joace pentru prima echipă a clubului, dar a jucat de 18 ori pentru echipa secundă în National, fiind căpitanul obişnuit. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: William Gomis