x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Inter vrea să depună plângere împotriva preşedintelui Ligii spaniole pentru declaraţiile despre Modric

Fotbal: Inter vrea să depună plângere împotriva preşedintelui Ligii spaniole pentru declaraţiile despre Modric

18 Aug 2018   •   21:30
Fotbal: Inter vrea să depună plângere împotriva preşedintelui Ligii spaniole pentru declaraţiile despre Modric

Inter Milano a anunţat vineri că intenţionează să depună plângere împotriva preşedintelui Ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, pentru declaraţiile acestuia despre un posibil transfer al lui Luka Modric de la Real Madrid la clubul lombard, relatează AFP. 

"Va trebui să ne întrebăm de ce există cluburi-stat care contribuie la inflaţia pieţei cumpărând nişte jucători. Lucrurile (plecările lui Neymar şi Cristiano Ronaldo - n. r.) nu se întâmplă doar din cauza unor erori de gestiune (...) ci fiindcă în altă parte se petrec lucruri care nu ar trebui să se întâmple", a declarat vineri Tebas pentru ziarul ABC. 

"Mă gândesc la PSG, dar şi la Juventus cu transferul lui Ronaldo sau la aceste oferte ale lui Inter Milano care nu are bani să cumpere jucători şi care îi propune apoi lui Modric nişte sume monstruoase de acoperit nu se ştie de unde", a adăugat el. 

"În ce o priveşte pe Inter, oferta făcută lui Modric este o înşelătorie. Afacerea lui PSG cu Neymar este o înşelătorie", a mai spus Tebas. 

Liga italiană a reacţionat şi ea după afirmaţiile lui Tebas, despre care a spus că sunt "lipsite de orice temei". 

"Cluburile din Lega Serie A funcţionează potrivit parametrilor fixaţi de regulamentele naţionale şi internaţionale", a indicat instanţa italiană. 

Ipoteza unui transfer al lui Modric la Inter a fost evocată de circa două săptămâni de presa italiană, dar nu s-a concretizat, perioada de mercato încheindu-se în Italia vineri, la ora locală 20,00. 
AGERPRES

×