x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: PSG i-a oferit un 'cec în alb' lui Mbappe pentru a-şi prelungi contractul

Fotbal: PSG i-a oferit un 'cec în alb' lui Mbappe pentru a-şi prelungi contractul

22 Apr 2022   •   19:00
Fotbal: PSG i-a oferit un 'cec în alb' lui Mbappe pentru a-şi prelungi contractul
Sursa foto: Hepta

Conducerea clubului Paris Saint-Germain depune toate eforturile posibile pentru a-l convinge pe starul Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes şi în sezonul viitor şi să refuze oferta venită de la Real Madrid, care îl aşteaptă în capitala Spaniei în această vară.

Cotidianul francez L'Equipe anunţă că familia lui Mbappe se află în prezent în Qatar, unde urmează să poate negocieri în privinţa viitorului internaţionalului francez, al cărui contract cu PSG expiră la finalul acestui sezon.

"Emirul Qatarului a făcut din Mbappe prioritatea numărul 1", subliniază L'Equipe, care adaugă că "aceste negocieri vin să confirme, de asemenea, că totul rămâne deschis".

Ziarul spaniol Marca scrie că la rândul său bogaţii patronii qatarieni ai clubului PSG i-au pus pe masă un "cec în alb" lui Mbappe, însă acesta a refuzat să scrie o sumă, "pentru că nu este o chestiune de bani". Internaţionalul francez "cere un proiect sportiv şi coerent" care să vizeze în special câştigarea Ligii Campionilor, trofeu care lipseşte deocamdată din palmaresul lui PSG.

În schimb, responsabilii lui Real Madrid "rămân calmi", fiind "conştienţi că fotbalistul şi-a dorit mereu să îmbarce tricoul alb şi dorinţa sa continuă să fie asta", precizează publicaţia madrilenă.

Kylian Mbappe a cerut în vara anului trecut să fie lăsat să plece la Real Madrid, care a oferit la momentul respectiv 200 milioane de euro pentru transferul francezului, conform presei iberice, însă PSG a refuzat.

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe