x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Robben, legenda olandeză a lui Bayern, ia în calcul retragerea la finalul acestui sezon

Fotbal: Robben, legenda olandeză a lui Bayern, ia în calcul retragerea la finalul acestui sezon

14 Mai 2019   •   22:05
Fotbal: Robben, legenda olandeză a lui Bayern, ia în calcul retragerea la finalul acestui sezon

Fotbalistul olandez Arjen Robben, al cărui contract cu Bayern Munchen, scadent în luna iunie, nu va fi prelungit, rămâne nehotărât în privinţa viitorului său, iar marţi a recunoscut că retragerea este "o opţiune", scrie AFP.

Extrema de 35 de ani, care joacă de zece ani la Bayern, speră că "în două săptămâni" va lua o decizie legată de viitorul său profesional. "Este deja târziu ca să iau o hotărâre, însă mai întâi trebuia să lupt cu accidentarea mea", a declarat marţi jucătorul, într-o conferinţă de presă la Munchen.

Accidentat în noiembrie, Robben a revenit doar în urmă cu două săptămâni în Bundesliga.

"Nu e uşor să iei o decizie. Cel mai uşor ar fi să spui 'mă opresc', însă dacă vrei să continui să joci, trebuie să găseşti un loc unde totul corespunde, nu doar din punct de vedere fotbalistic, dar şi din cel al familiei mele", a explicat el. 

Olandezul a răspuns afirmativ la întrebarea dacă ar putea pune capăt carierei: "Este o opţiune, dar nu ştiu dacă se va realiza".

Câştigarea Ligii Campionilor în 2013 este "cea mai frumoasă amintire" a lui Robben, care speră să obţină al optulea titlu în Bundesliga în weekend, când bavarezii vor primi vizita lui Eintracht Frankfurt.

"Să câştigăm sâmbătă campionatul, după 10 ani petrecuţi la acest club, în mijlocul a 70.000 de suporteri, într-o Allianz Arena arhiplină: nu e nimic mai frumos", a spus el.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: arjen robben bayern