x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren

Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren

de Redacția Jurnalul    |    11 Noi 2023   •   19:20
Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren

Un fotbalist în vârstă de 28 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren. Este vorba despre Raphael Dwamena. Potrivit presei albaneze, este pentru a treia oară în cariera jucătorului când i se face rău pe teren, ultima fiind, din păcate, fatală.

Atacantul Raphael Dwamena, clasa 1995, a murit sâmbătă, după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Egnatia, echipa sa, și Partizani, din Serie A albaneză.

Potrivit presei albaneze, fotbalistul a murit la spital, după o tentativă de resuscitare pe teren: https://x.com/Ermal_Kuka/status/1723337588663054492?s=20

Potrivit relatărilor din Albania, a fost a treia îmbolnăvire a ghanezului pe teren, dar, în ciuda diagnosticului de probleme cardiace, el însuși a decis să scoată defibrilatorul, deoarece a considerat că acesta este adevărata cauză a problemei.

Ajuns în Europa în 2014, a debutat la Lefering, echipa satelit a Salzburgului, înainte de a se transfera la Austria Lustenau. În 2017 a plecat la Zurich, care l-a vândut la rândul său la Levante din Spania în anul următor. De acolo a mers la Zaragoza și la alte echipe din ligile daneză și austriacă, înainte de a semna cu Egnatia în 2023, cu care a marcat împotriva lui Inter Milano în amicalul de vară din 13 august.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fotbalist deces