x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fundașul lui Liverpool a povestit despre tumoarea sa pe creier

Fundașul lui Liverpool a povestit despre tumoarea sa pe creier

16 Ian 2019   •   21:05
Fundașul lui Liverpool a povestit despre tumoarea sa pe creier

Fostul apărător al lui Liverpool și Newcastle, Jose Enrique, a povestit despre tumoarea sa la creier, spunând că a fost „speriat de moarte”, conform Mirror.

Jucătorul de 32 de ani a fost diagnosticat cu o formă rară a bolii și s-a operat o lună mai târziu.

Vorbind pentru publicația sportivă Marca, Enrique a vorbit despre momentul diagnosticării, spunând: „Mă întâlneam cu antrenorul celor de la Brighton și am început să văd luminițe. Știam că ceva se întâmplă”.

„Când îți dau veștile, ești speriat de moarte. După un asemenea lucru, prețuiești mai mult totul, viața mea s-a schimbat în bine”.

„Am fost surprins de cât de pozitiv am fost, dar sigur că acelea au fost zile rele. A fost fundamental să stau cu oamenii mei și cu cei care mă iubesc”.

Vorbind despre operație, Enrique a spus: „A fost de mare risc. Din fericire, m-am lăsat în mâinile sistemului de sănătate și mai apoi am făcut un tratament riscant în Paris, terapie cu protoni. Drept consecință, nu mai pot plânge, nu mai pot genera lacrimi”.

El a plecat de la Liverpool în 2016 și a semnat cu Real Zaragoza, pentru care a avut 27 de apariții înainte să fie forțat să se retragă la un an din cauza unei accidentări la genunchi.

×
Subiecte în articol: liverpool jose enrique marca