x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gardoş: "Cu această victorie, şansele noastre de calificare au crescut"

Gardoş: "Cu această victorie, şansele noastre de calificare au crescut"

05 Noi 2010   •   00:00
Gardoş: "Cu această victorie, şansele noastre de calificare au crescut"
Sursa foto: /Reuters

Fundaşul stelist Florin Gardoş (foto, în centru), marcatorul primului gol al roş-albaştrilor în meciul cu FC Utrecht, scor 3-1, din grupa K a Ligii Europa, a declarat că şansele de calificare ale formaţiei sale în primăvara europeană au crescut după această victorie şi s-a arătat mulţumit de atmosfera de pe stadion.

"Cred că ne-am mai revenit după această victorie şi trebuie să mergem pe aceeaşi linie. Şansele noastre de calificare au crescut. Nu ne gândim doar la egal în următoarele meciuri din Liga Europa, vom merge la victorie şi să dea Dumnezeu să ne calificăm. Sunt sigur că Liverpool se va califica, lupta se dă pentru locul doi. Atmosfera a fost destul de bună, nu mă aşteptam să vină atâta lume şi să ne încurajeze, mai ales după dezastrul de la Bistriţa", a spus Gardoş după meci.

Referitor la întâlnirile pe care Steaua le va avea, în campionat şi în cupă, cu Rapid, Gardoş a precizat că Steaua va aborda aceste meciuri cu un moral bun. "Avem un moral mult mai bun pentru partida cu Rapid, apoi va veni meciul din cupă, competiţie în care vrem să mergem cât mai departe. Dar, victoria din această seară nu va rezolva prea multe dacă nu vom reuşi să învingem la Rapid", a mai spus fundaşul stelist.

La rândul său, marcatorul celorlalte două goluri ale echipei Steaua, Bogdan Stancu, a precizat că echipa sa a făcut un meci bun în această seară. "A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bine legată, ambiţioasă, dar noi am fost serioşi şi am făcut un meci bun. Ne-am gândit că dacă vom câştiga vom reintra în cărţile calificării. Vrem să ne calificăm".

Mijlocaşul Ricardo Gomez a declarat că Steaua a demonstrat că se poate califica mai departe. "Pentru noi este un rezultat foarte bun, echipa a demonstrat că poate merge mai departe în competiţie. Suntem pe un drum bun. Sperăm într-un joc bun şi cu Liverpool, putem să ne gândim la un rezultat bun, pentru că avem o echipă bună. Patronul trebuie să-şi facă datoria lui şi noi pe a noastră. Dacă noi avem rezultate, vor veni şi banii".

Jucătorul a adăugat că Steaua vrea să câştige şi următorul meci, cu Rapid, chiar dacă este vorba despre "o formaţie valoroasă, de top".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi a obţinut prima victorie în această fază a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Gardoş '29 şi Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golul formaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens '33.

×
Subiecte în articol: europa league