x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gazzetta dello Sport: Adrian Mutu nu e de ajuns

Gazzetta dello Sport: Adrian Mutu nu e de ajuns

de Mediafax    |    22 Sep 2011   •   08:09
Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris ca atacantul Adrian Mutu nu a fost de ajuns pentru AC Cesena, echipa care a fost invinsa, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de formatia Lazio Roma, in etapa IV-a a campionatului Italiei.
"Adrian Mutu nu a mai marcat de sase luni. Ultimul gol l-a inscris la 22 martie, in tricoul Fiorentinei, intr-un meci cu Roma. De atunci multe s-au schimbat. De la tensiunea acumulata la Florenta a trecut la 'dragalaseniile' presedintelui Cesenei, Igor Campedelli. Miercuri a reusit primul gol pentru Cesena. La o pasa lunga a lui Colucci, Mutu a dejucat pasul la ofsaid al defensivei laziale, a oprit mingea pe piept si l-a invins cu sange rece pe Marchetti. Cu toate acestea, Mutu nu a fost de ajuns pentru Cesena, Lazio reusind sa intoarca rezultatul", a scris Gazzetta dello Sport.
Site-ul calciomercato.it si agentia Datasport l-au notat cu 6,5 pe internationalul roman. "Mutu a fost cinic la faza golului si a fost pericolul principal pentru apararea laziala. Romanul a facut un meci bun", a scris calciomercato.it.
"Mutu a luminat jocul prin imensa sa clasa. Apoi a servit desertul: primul gol pentru Cesena, dar acest lucru nu a ajutat echipa sa castige", a notat Datasport.
Adrian Mutu a marcat un gol si a jucat 90 de minute in partida pe care echipa sa, AC Cesena, a pierdut-o, miercuri, acasa, scor 1-2, cu formatia Lazio Roma, in etapa a IV-a din Serie A.

×
Subiecte în articol: adrian mutu mutu cesena cesena lazio