x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Guardiola: Manchester City trebuie să câştige titlul sau va fi distrusă de critici

Guardiola: Manchester City trebuie să câştige titlul sau va fi distrusă de critici

10 Mai 2019   •   21:15
Guardiola: Manchester City trebuie să câştige titlul sau va fi distrusă de critici

Manchester City trebuie să câştige duminică titlul în Premier League sau echipa va fi ''distrusă'' de critici, a declarat vineri antrenorul Pep Guardiola.

''Nu-mi schimb opinia în ceea ce priveşte lucrurile făcute în acest sezon, dar pentru a fi mai convingători trebuie să câştigăm titlul. Am văzut ce s-a întâmplat în Liga Campionilor: când am fost eliminaţi, toată lumea a distrus echipa, l-a distrus pe antrenor, a distrus clubul. Ştiu că şi de data asta, dacă nu vom lua trofeul, vom fi din nou atacaţi. Trebuie să câştigăm la Brighton în ultima etapă, nu mergem acolo cu altă opţiune. După meci, ori vom sărbători noi, ori îi vom felicita pe cei de la Liverpool'', a spus Guardiola.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, Manchester City, campioana en titre, este lider în Premier League, cu 95 de puncte, cu un punct mai mult faţă de ocupanta locului secund, Liverpool.

Dacă City va juca duminică în deplasare cu Brighton (echipa atacantului român Florin Andone), Liverpool va juca acasă împotriva celor de la Wolverhampton.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: manchester city guardiola critici