x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi a condus antrenamentul Galatei din această dimineaţă

Hagi a condus antrenamentul Galatei din această dimineaţă

23 Mar 2011   •   12:25
Hagi a condus antrenamentul Galatei din această dimineaţă
Sursa foto: /Ajansspor.com

Tehnicianul Gheorghe Hagi, despre care presa turcă a scris că Galatasaray ar urma să anunţe că a renunţat la serviciile sale, a condus antrenamentul din această dimineaţă al echipei din Istanbul, informează ediţia electronică a cotidianului Sabah.

Potrivit sursei citate, Galatasaray a anunţat pe Twitter că doritorii pot urmări în direct la GS TV "şedinţa de pregătire condusă de antrenorul Gheorghe Hagi".

Crainicul de la Galatasaray TV a comentat informaţiile apărute în ultimele ore în presa turcă spunând: "Cea mai corectă ştire este în imagini".

Consiliul de Conducere al clubului Galatasaray a avut, marţi, o şedinţă de o oră şi jumătate, la finalul căreia preşedintele Adnan Polat a declarat că subiectul antrenorului nu a fost discutat.

În schimb, postul Lig TV, preluat de întreaga mass-media din Turcia, a susţinut că oficialii grupării din Istanbul au decis să renunţe la colaborarea cu Hagi şi că un anunţ în acest sens va fi făcut după o discuţie cu tehnicianul.

Miercuri, cotidianul Milliyet a publicat o declaraţie a impresarului Victor Becali, conform căruia gruparea Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală de la sfârşitul săptămânii.

×