x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi a vrut să demisioneze, dar a primit un nou obiectiv

Hagi a vrut să demisioneze, dar a primit un nou obiectiv

04 Mar 2011   •   18:11
Hagi a vrut să demisioneze, dar a primit un nou obiectiv
154810-154514-hagi.jpgPresa turcă de astăzi scrie că Gică Hagi a vrut să demisioneze de la conducerea tehnică a lui Galatasaray după rezultatele nesatisfăcătoare din ultima perioadă, dar a fost refuzat de preşedintele clubului, Adnan Polat, care i-a stabilit un nou obiectiv pentru acest sezon.

"Pentru mine nu contează banii. Dacă vreţi să renunţ la funcţie voi respecta această decizie şi voi demisiona", i-ar fi spus Hagi lui Polat, înainte de şedinţa de joi a conducerii clubului Galatasaray, informează Sabah..

"Voi vorbi cu tine după antrenament. Încă eşti în funcţie", i-a răspuns iniţial Polat, care i-a reconfirmat tehnicianului după şedinţa de pregătire că rămâne în funcţie: "Nu mă îndoiesc nici o clipă de bunăvoinţa ta, de sinceritatea ta şi de faptul că munceşti mult. Ştiu şi cât de mult iubeşti echipa Galatasaray. Dar te încăpăţânezi în unele privinţe. Insişti în privinţa unor jucători. Ştiu şi eu că de când ai venit ai avut mulţi fotbalişti accidentaţi. Dar nu i-ai folosit în locul lor pe cei sănătoşi. Trebuie să îţi îndrepţi aceste greşeli. Ne continuăm drumul cu tine. Nu mai vorbim de timp. Foloseşte corect echipa. De acum încolo aştept numai un fotbal bun şi victorii de la această echipă".

Hagi l-a asigurat pe Polat că echipa Galatasaray va juca foarte bine: "Puteţi să aveţi încredere în mine şi în echipa mea. Această echipă va juca foarte bine".

Potrivit cotidianului Akşam, Adnan Polat i-ar fi spus lui Hagi să termine campionatul cu Galatasaray pe locul 4, pentru ca în sezonul viitor echipa să joace în cupele europene.

×