x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, acuzat de blat cu Fener: "A dat meciul! Îşi bate joc de noi?"

Hagi, acuzat de blat cu Fener: "A dat meciul! Îşi bate joc de noi?"

19 Mar 2011   •   20:20
Hagi, acuzat de blat cu Fener: "A dat meciul! Îşi bate joc de noi?"

După eşecul din derby-ul cu rivalii de la Fenerbahce, scor 1-2, Gheorghe Hagi este atacat dur de turci din toate părţile. Abdurrahim Albayrak, oficial al echipei Galatasaray în perioada primului mandat al tehnicianului român, a lansat un atac violent la adresa Regelui, spunând că a vândut meciul în ultimele minute şi că ar trebui să renunţe, informează presa turcă

"Nu am vrut în cupele europene, nu am vrut Cupa Turciei, am vrut un meci. Meciul pentru care îl luasem, Hagi l-a dat. Spune: «Nu, nu ştiu, nu mă pricep!». Lasă-l pe Tugay, lasă pe altcineva! Este o ruşine! Îşi bate joc de noi? Dă meciul de la Ankara şi pe acesta în ultimele minute. Este păcat. O să facem atac de cord. Se poate să fie un astfel de antrenor?", a spus Albayrak la postul Kanalturk.

Potrivit ajansspor.com, Hagi a revenit, sâmbătă după-amiază, în România, împreună cu soţia sa, jucătorii şi antrenorii lui Galatasaray urmând să aibă trei zile de vacanţă. Înainte de a pleca, tehnicianul a condus antrenamentul de recuperare de sâmbătă dimineaţă. La aeroport, un suporter i-a dăruit lui Hagi un fular al echipei Galatasaray din anul 2000, când echipa turcă a cucerit Cupa UEFA. Iniţial antrenorul a fost surprins de acest gest, după care a luat fularul şi i-a mulţumit respectivului suporter.

Galata lui Gică Hagi, la care Bogdan Stancu a fost titular 68 de minute, a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de marea rivală Fenerbahce, în derby-ul etapei a XXVI-a a campionatului Turciei.

×