x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, înlocuit de secund?

Hagi, înlocuit de secund?

19 Mar 2011   •   11:18
Hagi, înlocuit de secund?
157105-hagi-tugay-idman-29446-501.jpgHagi şi-a început al doilea mandat la Galatasaray cu un meci în faţa lui Fenerbahce şi l-ar putea încheia după o altă confruntare cu marea rivală. Presa turcă speculează că Hagi va fi demis după această nouă înfrângere şi va fi înlocuit de secundul Tugay.

"După înfrângerea sezonului, Hagi este aşteptat să plece. Echipa va fi condusă de secundul Tugay până la finalul sezonului. Preşedintele Polat va lua o hotărâre la viitoarea Adunare Generală", a scris Fotomac.

Fanatik îl ironizează pe Hagi după cel mai urât sezon din istoria Galatei: "Galata-Fener 1-2! Unele lucruri nu se schimbă niciodată" şi "Încă nu a plecat!", sunt titlurile turcilor.

Conform cotidianului Sabah, preşedintele lui Galatasaray, Adnan Polat, a fost iritat, vineri seară, de deciziile luate de Hagi, care l-a schimbat pe Stancu în minutul 68 al meciului şi nu l-a folosit pe Pino. "De ce nu îl foloseşte acest om pe Pino? Dacă nu îl foloseşte într-un astfel de meci, cand o va face?", ar fi spus oficialul turc în timpul partidei.

Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluază Bogdan Stancu, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de echipa Fenerbahce, în derbiul etapei a 26-a a campionatului Turciei. În acest moment, Galata e la 27 de puncte de liderul Fener.

×