x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi, la un pas de a fi demis: "Nu vreau să comentez acum!"

Hagi, la un pas de a fi demis: "Nu vreau să comentez acum!"

19 Mar 2011   •   00:07
Hagi, la un pas de a fi demis: "Nu vreau să comentez acum!"
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri seară, după derbiul cu Fenerbahce, pierdut cu scorul de 1-2, că este păcat de munca fotbaliştilor săi, care au controlat jocul şi ar fi meritat să câştige, informează ajansspor.com.

"Pe scurt, ăsta e fotbalul. Echipa a jucat cu dorinţă când conduceam cu 1-0, a făcut totul. Am controlat tot jocul, adversarii nu au avut ocazii dar la două oportunităţi am primit goluri. Păcat, păcat de munca jucătorilor. La primul gol, când mingea era în posesia noastră, am pornit pe contraatac, dar s-a fluierat şi am primit apoi gol. Este un detaliu mic, dar cu efect mare. Păcat de munca jucătorilor, pentru că meritau să câştige. Am greşit la cele două goluri, dar în afara acelor faze noi am fost cei care am fi meritat să învingem", a spus Hagi.

Întrebat care va fi situaţia sa după această înfrângere, Hagi a răspuns: "Vom pleca acasă şi mâine vom discuta. În acest moment nu vreau să comentez".

În cele cinci luni de când se află pe banca Galatei, Gică Hagi a înregistrat nouă înfrângeri în Super Lig, record absolut în istoria de 106 ani a celui mai galonat club din Turcia.

×