x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi se bucură de susţinerea preşedintelui Galatei

Hagi se bucură de susţinerea preşedintelui Galatei

17 Dec 2010   •   13:59
Hagi se bucură de susţinerea preşedintelui Galatei

143074-141095-.jpgPreşedintele lui Galatasaray, Adnan Polat, a anunţat pe site-ul oficial al clubului că susţine total activitatea începută de staff-ul tehnic din care face parte şi Gheorghe Hagi şi neagă faptul că l-ar fi criticat pe român, cum a scris, vineri, cotidianul Fotomac.

"În cotidianul Fotomac a apărut o ştire despre ceea ce le-aş fi spus eu colegilor din conducere despre antrenorul Gheorghe Hagi. Această ştire este total nefondată. Pe lângă faptul că o astfel de discuţie nu a avut loc, este clar scopul unei astfel de ştiri, care îl afectează pe antrenorul nostru, care este în funcţie de două luni. În ciuda tuturor speculaţiilor, vreau să anunţ că susţinem total activitatea începută de staful nostru tehnic, orientată către viitor", se arată într-un comunicat semnat de Polat.

Cotidianul Fotomac a notat, vineri, că Adnan Polat le-ar fi spus săptămâna trecută altor oficiali de la Galatasaray, la meciul cu Genclerbirligi, scor 0-2, că regretă că l-a adus pe Hagi la conducerea tehnică. "Regret că l-am adus pe Hagi. Mă gândeam că s-a maturizat, dar m-am înşelat, nu s-a schimbat deloc. La fel ca înainte, are porniri agresive şi este impulsiv", le-ar fi spus Polat celorlalţi oficiali.

×