x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Hagi şi-a criticat jucătorii: "Sunteţi ca nişte fantome pe teren"

Hagi şi-a criticat jucătorii: "Sunteţi ca nişte fantome pe teren"

13 Dec 2010   •   16:06
Hagi şi-a criticat jucătorii: "Sunteţi ca nişte fantome pe teren"
Sursa foto: /Reuters
142298-141320-141095-.jpgEşecul din partida cu Genclerbirligi l-a făcut pe Gică Hagi să răbufnească la adresa elevilor săi de la Galatasaray: tehnicianul nu le-a mai dat liber a doua zi după meci, cum obişnuia până acum, şi şi-a certat jucătorii înaintea antrenamentului de duminică.

"Sunteţi ca nişte fantome pe teren. Să nu credeţi că aveţi locul garantat. Vor exista surprize foarte mari", le-ar fi spus Hagi fotbaliştilor, conform cotidianului Hurriyet.

Milliyet a scris că Hagi a avut un discurs de 15 minute înaintea antrenamentului de duminică. "Vă daţi seama că la meciul cu Genclerbirligi aţi intrat în istorie. Jucaţi la Galatasaray dar aveţi o atitudine indiferentă. Eu am intrat în istorie cu acest echipament, dar prin succesele mele. Acum am intrat în istorie ca antrenorul unei astfel de echipe. Mai avem o săptămână, poate până atunci veţi înţelege valoarea acestui echipament", a mai spus tehnicianul.

Galatasaray a fost învinsă, sâmbătă, cu 2-0 de Genclerbirligi, în ultimul meci disputat pe stadionul Ali Sami Yen, din 2011 echipa urmând a juca partidele de pe teren propriu pe Turk Telekom Arena, care va fi inaugurat la 15 ianuarie.

După 16 etape, Galatasaray ocupă locul 9 în clasament, cu 20 de puncte, înregistrând şase victorii, două rezultate de egalitate şi opt înfrângeri.

×