x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Harry Kane s-a accidentat și nu va juca până în martie

Harry Kane s-a accidentat și nu va juca până în martie

15 Ian 2019   •   23:25
Harry Kane s-a accidentat și nu va juca până în martie

Echipa Tottenham Hotspur nu va conta până în martie pe cel mai cunoscut atacant al său, Harry Kane, care a suferit o accidentare la ligamentele gleznei stângi în timpul meciului pierdut duminică în faţa lui Manchester United (0-1) în campionatul de fotbal al Angliei, informează BBC.

Atacantul de 25 de ani, căpitanul naţionalei Angliei şi golgheter al Cupei Mondiale 2018, va relua antrenamentele la începutul lui martie.

Kane, care a marcat în acest sezon 20 de goluri pentru Tottenham în toate competiţiile, va rata probabil ambele meciuri cu Borussia Dortmund din optimile de finală ale Ligii Campionilor. El va pierde şi duelul cu Chelsea de pe 24 ianuarie, semifinala retur a Cupei Ligii engleze.

Aflată pe locul 3 Premier League, la 9 puncte de liderul Liverpool, Tottenham nu-l va putea folosi probabil pe Kane nici la întâlnirile din campionat cu Arsenal şi Chelsea.

Echipa londoneză nu se poate baza acum nici pe atacantul Son Heung-min, care evoluează pentru Coreea de Sud la Cupa Asiei. Dacă reprezentativa sud-coreeană va ajunge departe în această competiţie, a cărei finală va avea loc pe 1 februarie, Tottenham nu-l va avea la dispoziţie pe Son în această lună.

Son are 12 goluri în actualul sezon pentru Spurs în toate competiţiile.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: harry kane martie accidentare