x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international În final, au recunoscut. Vedetele Realului își exprima antipatia față de fostul antrenor, Rafa Benitez

În final, au recunoscut. Vedetele Realului își exprima antipatia față de fostul antrenor, Rafa Benitez

18 Ian 2016   •   14:01
În final, au recunoscut. Vedetele Realului își exprima antipatia față de fostul antrenor, Rafa Benitez

Niciodată nu a existat chimie între jucătorii albi și Rafa Benitez și după cum se desfășoară meciurile de când Zidane a preluat echipa de pe Santiago Bernabeu, prea multe declarații pe această temă nu ar fi necesare. Totuși, vedetele Realului nu se pot abține...

Modric a făcut-o încă de săptămâna trecută după meciul cu Deportivo (5-1), informează abc.es: „Dacă a fost bună despărțirea de Benitez? Trebuie să fiu onest, nu e necesar decât să vezi partida de azi...”

Duminică, după meciul împotriva nou-promovatei, candidată la retrogradare, Sporting Gijon, a venit rândul lui Cristiano, Isco și Marcelo să transmită mesaje fostului antrenor.

„Acum înțelegem puțin mai bine ce dorește El Mister (antrenorul)”, a afirmat cu sinceritate Isco pentru reporterul Movistar după festivalul de goluri în fața lui Sporting.

În aceeași notă a fost și declarația căpitanului Marcelo: „În mintea noastră este foarte clar ce ne dorim .”

Cel mai direct a fost totuși Ronaldo, sinceritatea portughezului putând fi pusă și pe seama faptului că întotdeauna a avut o relație rece cu Rafa : „Noi, jucătorii, empatizăm mai bine cu Zizou decât cu Benitez, nu mă întrebați de ce.”

Clar și la obiect... Ce ar mai putea fi adăugat?
 

×