x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Italia - De Rossi si-a cerut scuze

Italia - De Rossi si-a cerut scuze

de Dragos Stoica    |    19 Iun 2006   •   00:00
Italia - De Rossi si-a cerut scuze

Italianul De Rossi a afirmat ca regreta gestul din partida cu SUA, cand i-a aplicat un cot in fata americanului Brian McBride.

Corespondenta din Berlin
Italianul De Rossi a afirmat ca regreta gestul din partida cu SUA, cand i-a aplicat un cot in fata americanului Brian McBride. In minutul 28 al partidei dintre Italia si SUA (1-1), fundasul Daniele De Rossi i-a lasat pe "azzuri" in inferioritate numerica, dupa ce la un duel aerian i-a aplicat o lovitura dura in fata, cu cotul, atacantului american Brian McBride.

FRICA. Cum arbitrul se afla la cinci metri de faza, De Rossi a fost trimis direct la cabine, in timp ce americanului i-au fost aplicate trei copci pentru a putea continua partida. "Imi pare rau pentru ceea ce am facut, dar n-am avut intentia sa-l lovesc. Am sarit la cap si am deschis mainile", a sunat motivatia puerila a fotbalistului. Cum FIFA acuza dur asemenea interventii, De Rossi risca o suspendare drastica, in urma careia e posibil sa nu mai poata evolua la actuala editie a turneului final.

ANTECEDENTE. De Rossi nu se afla insa la prima abatere de acest gen. In cadrul principalei emisiuni dedicate Cupei Mondiale de televiziunea nationala germana, ZDF, s-a aflat si mai vechea noastra cunostinta, arbitrul elvetian Urs Meier. La finalul meciului, acesta a povestit cum l-a eliminat si el mai demult pe acelasi fotbalist tot pentru o interventie criminala, realizatorii pogramului cautand faza si prezentand-o dupa cateva minute de la destainuirea facuta de Meier. "Nu trebuie acum sa-l crucificam pe De Rossi. Probabil a fost prea montat la tensiunea meciului si a cedat. I se poate intampla oricui", i-a luat apararea capitanul Fabio Cannavaro.

×
Subiecte în articol: rossi mondial 2006