x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Italia - Ucraina / Sevcenko vrea o surpriza

Italia - Ucraina / Sevcenko vrea o surpriza

de Delia Gomoescu    |    30 Iun 2006   •   00:00
Italia  -  Ucraina / Sevcenko vrea o surpriza

Italienii si ucrainenii se bat in aceasta seara, de la ora 22:00, pentru un loc in semifinalele Cupei Mondiale. La prima vedere este cea mai dezechilibrata partida din sferturi, insa baietii lui Blohin avertizeaza ca pot da peste cap pronosticurile.

Italia n-are deloc liniste inaintea confruntarii din sferturi cu Ucraina. Elevii lui Marcello Lippi vor juca astazi cu gandul la Gianluca Pessotto, fostul lor coleg care se zbate acum intre viata si moarte dupa ce a incercat sa se sinucida.

INCERTITUDINE. Pe plan strict sportiv, necazurile selectionerului sunt altele. Nesta nu e refacut, Materazzi e suspendat, iar Iaquinta are probleme musculare. Asa ca lui Lippi nu-i este clara inca echipa de start. Oricum, Andrea Barzagli ar urma sa fie titular, el si Cannavaro fiind solutiile contra pericolului numarul unu ucrainean, Andrei Sevcenko. In atac, certitudinile sunt Totti si Toni. Ramane de vazut daca vor fi insotiti de Inzaghi sau de Gilardino.

SPERANTE. De partea cealalta, Oleg Blohin nu-l are la dispozitie doar pe Voronin, mijlocasul lui Leverkoosen fiind accidentat in optimi contra Elvetiei. Selectionerul ucrainean si vedeta Sevcenko sunt insa convinsi ca echipa lor poate trece de Italia. "Avem un adversar redutabil, dar noi credem ca putem produce o surpriza", a declarat capitanul nationalei. La randul sau, Oleg Blohin apreciaza ca presiunea este asupra Italiei, fiindca este considerata favorita.

×
Subiecte în articol: mondial 2006