x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jose Mourinho, favorit pentru postul vacant de la naționala Braziliei

Jose Mourinho, favorit pentru postul vacant de la naționala Braziliei

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2023   •   23:00
Jose Mourinho, favorit pentru postul vacant de la naționala Braziliei
Sursa foto: Hepta

Federația Braziliană de Fotbal în are în vedere pe Jose Mourinho ca alternativă la Carlo Ancelotti, în cazul în care încercarea de a-l numi pe italian ca viitor selecționer nu va avea succes.

Postul de antrenor la naționala Braziliei rămâne în continuare vacant de când Tite a demisionat din funcție după înfrângerea echipei în fața Croației în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022.

Confederația braziliană de fotbal (CBF) îl curtează în prezent pe Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, care rămâne favorit pentru a prelua postul, dar a pregătit și o listă scurtă pe care se pare că figurează numele lui Jose Mourinho, antrenorul lui AS Roma, potrivit The Athletic.

Candidatul preferat al CBF este Ancelotti, dar managerul italian a cerut amânarea oricărei întâlniri înainte de încheierea sezonului în curs. El nu dorește să afecteze performanțele clubului, care a ajuns în finala Copa del Rey și are un avantaj de 2-0 în fața lui Chelsea din prima manșă a confruntării din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Ancelotti are contract cu Real Madrid până în 2024, dar are o condiție în contract care prevede că trebuie să câștige cel puțin un trofeu important în acest sezon.

Printre ceilalți candidați care au fost preselectați se numără Jorge Jesus, managerul lui Fenerbahce, Fernando Diniz, antrenorul lui Fluminense, și Abel Ferreira, de la Palmeiras.

Echipa lui Carlo Ancelotti va înfrunta marți pe Chelsea în manșa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: jose mourinho favorit nationala Braziliei