x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jucătorii lui Arsenal au dat o petrecere sălbatică înaintea sezonului. Pe lângă alcool, jucătorii au folosit și gaz ilariant

Jucătorii lui Arsenal au dat o petrecere sălbatică înaintea sezonului. Pe lângă alcool, jucătorii au folosit și gaz ilariant

09 Dec 2018   •   12:30
Jucătorii lui Arsenal au dat o petrecere sălbatică înaintea sezonului. Pe lângă alcool, jucătorii au folosit și gaz ilariant

Fotbaliștii lui Arsenal au fost filmați trăgând dintr-un balon cu gaz ilariant la o petrecere nebună cu șampanie și vodcă.

Imaginile de-a dreptul șocante au fost obținute de The Sun. În acestea pot fi văzuți jucătorii de top: Lacazette, Guendouzi, Ozil și Aubameyang.

70 de fete și 12 jucători au participat la petrecerea din Londra din august – chiar înaintea începerii sezonului.

Arsenal a promis că o să îi avertizeze pe jucători din cauza comportamentului lor total neadecvat.

Un purtător de cuvânt de la Arsenal a spus: „Vom vorbi cu jucătorii pentru a le reaminti responsabilitățile lor drept reprezentanți ai clubului”.

Jucătorul german, Ozil, este filmat cum își dă ochii peste cap și aproape adoarme după ce trage din balon.

Lacazette, Aubameyang și Kolasniac apar și ei cu balonul la gură. Tânărul Guendouzi, în vârstă de doar 19 ani, își pierde cunoștința după ce trage din balon. Gazul poate crea probleme de coordonare, atacuri de cord sau chiar moartea.

Mkhitaryan și Mustafi apar în înregistrări, dar nu folosesc balonul. Nota de plată a fost între 28.000 și 33.000 de euro.

×
Subiecte în articol: arsenal petrecere