x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kaka vede comploturi - "Ni se pune presiune"

Kaka vede comploturi - "Ni se pune presiune"

de Dragos Stoica    |    18 Iun 2006   •   00:00
Kaka vede comploturi  -  "Ni se pune presiune"

Corespondenta din Trier
Autor al unui gol superb contra Croatiei, brazilianul Kaka s-a aratat nemultumit de faptul ca echipa sa este considerata principala favorita la castigarea Cupei Mondiale.
Corespondenta din Trier
Autor al unui gol superb contra Croatiei, brazilianul Kaka s-a aratat nemultumit de faptul ca echipa sa este considerata principala favorita la castigarea Cupei Mondiale.

"Tot timpul este la fel. La fiecare turneu final, Brazilia este me-reu considerata principala favorita, tot timpul brazilienii sunt cei mai buni, cei mai frumosi, cei mai priceputi, dar lucrurile nu sunt atat de simple. Eu cred ca aceste afirmatii sunt facute de celelalte echipe cu care suntem in competitie, special pentru a abate atentia de la ele si a pune o presiune suplimentara pe noi. Noi intr-adevar jucam de obicei foarte ofensiv, dar nimeni nu se gandeste ca asta presupune si un mare risc in aparare. Trebuie sa fim mereu foarte atenti atunci cand atacam, sa nu ne lasam descoperiti in defensiva", a spus mijlocasul legitimat la AC Milan.

RONALDO. Unul dintre cei mai slabi oameni ai Braziliei in partida contra Croatiei, Ronaldo (foto), a fost dus la un spital din Frankfurt in urma cu trei zile, fotbalistul acuzand o stare generala proasta. Supus unor investigatii amanuntite, jucatorul s-a intors dupa o zi in cantonamentul echipei sale, iar rezultatele aflate ieri sunt perfecte, aratand ca fotbalistul este sanatos. "Poate sa fi fost vorba de o indispozitie de moment sau o usoara insolatie", a spus medicul echipei Braziliei. Ronaldo s-a sim-tit rau insa si inaintea partidei cu Croatia, atacantul lipsind doua zile de la antrenamente din cauza unor puseuri de febra. Brazilia joaca azi, la Berlin, contra Australiei, de la ora 19:00. De altfel, selectionerul Australiei, Guus Hiddink, a declarat ca Ronaldo "poate parea adormit", dar, cu toate acestea, ramane un pericol pentru adversari si poate face diferenta "intr-o secunda sau doua". "In plus, Brazilia nu inseamna numai Ronaldo, mai sunt si alti jucatori".

×
Subiecte în articol: mondial 2006