x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Karim Benzema anunțat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema anunțat oficial la Al-Ittihad

de Redacția Jurnalul    |    06 Iun 2023   •   21:58
Karim Benzema anunțat oficial la Al-Ittihad
Sursa foto: Hepta

Karim Benzema se alătură campioanei Saudi Pro League din Arabia Saudită, Al-Ittihad, cu un potențial contract de 600 de milioane de euro, au anunțat arabii marți. Francezul a ajuns în Arabia Saudită în urma unui transfer gratuit, după ce i-a expirat contractul cu Real Madrid.

Benzema a fost mult timp asociat cu o mutare pe bani mulți în Orientul Mijlociu și și-a luat adio de la Real Madrid marți. El a fost prezentat acum ca jucător al echipei Al-Ittihad. Se pare că internaționalul francez a semnat un contract pe doi ani, cu opțiune pentru încă un an, ceea ce îi va aduce o sumă impresionantă de 200 de milioane de euro pe sezon.

În cea mai mare parte a sezonului, se aștepta ca Benzema să își prelungească contractul cu Madrid, care expiră în această vară. Cu toate acestea, în cele din urmă, a optat să îl urmeze pe fostul său coechipier Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, cei doi urmând să se lupte pentru titlu în sezonul următor.

"Sunt entuziasmat să ne vedem la Jeddah", a spus Benzema într-o înregistrare video postată pe canalele de socializare ale Al-Ittihad.

Benzema va fi prezentat miercuri la Jeddah, în fața suporterilor locali. Este de așteptat să i se alăture mai multe vedete în Saudi Pro League în timpul ferestrei de transferuri din vară, Lionel Messi fiind unul dintre cei legați de o mutare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Karim Benzema al-ittihad