x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kylian Mbappe a părăsit lotul Franței din cauza unei accidentări

Kylian Mbappe a părăsit lotul Franței din cauza unei accidentări

03 Sep 2021   •   10:40
Kylian Mbappe a părăsit lotul Franței din cauza unei accidentări

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, a părăsit cantonamentul de pregătire al echipei naționale a Franței, după ce s-a accidentat în meciul de miercuri cu Bosnia și Herțegovina (1-1), informează Federația Franceză de Fotbal.

Les Bleus sunt deja lipsiți de N'Golo Kante, de la Chelsea, și Corentin Tolisso, de la Bayern Munchen, care s-au retras din echipă, tot din cauza unor accidentări în perioada premergătoare meciului.

Celor doi li s-a alăturat acum starul lui PSG, care a fost lăsat să se întoarcă la club pentru investigații amănunțite.

Conform primelor estimări ale medicilor naționalei franceze se crede că Mbappe nu are o problemă gravă. Un RMN efectuat joi dimineață nu a relevat vreo ruptură musculară, dar medicii echipei naționale nu au dorit să își asume riscuri suplimentare și au ales să îl trimită înapoi la clubul său.

Echipa lui Didier Deschamps va întâlni sâmbătă Ucraina, urmând apoi să primească vizita Finlandei, pe 7 septembrie.

Selecționerul francez nu duce lipsă de înlocuitori, Thomas Lemar, Kingsley Coman, Moussa Diaby și Anthony Martial luptând pentru un loc alături de Karim Benzema și Antoine Griezmann în linia de atac a cocoșilor galici.

Mbappe a ratat înregimentarea la Real Madrid, fereastra de transferuri fiind deja închisă. PSG a refuzat șansa de a-l ceda la Real Madrid, în schimbul unei oferte de 200 de milioane de euro.

Francezul a intrat în ultimul an de contract pe Parc des Princes și a precizat foarte clar că intenționează să plece liber vara viitoare, pentru a se alătura în sfârșit madrilenilor.

El este încrezător că mutarea la Real este cea mai bună mișcare pentru cariera sa, dar președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, rămâne ferm convins că îl poate convinge pe jucătorul de 22 de ani să semneze o prelungire a contractului, înainte de luna ianuarie, când Mbappe ar putea semna deja, liber de contract.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe