x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kylian Mbappe a fost reintrodus în lotul primei echipe a PSG

Kylian Mbappe a fost reintrodus în lotul primei echipe a PSG

de Redacția Jurnalul    |    13 Aug 2023   •   21:40
Kylian Mbappe a fost reintrodus în lotul primei echipe a PSG
Sursa foto: Hepta

Kylian Mbappe a fost reintrodus, duminică, în prima echipă a Paris St Germain, la o zi după ce a fost omis pentru meciul de debut de sezon din Ligue 1 împotriva lui Lorient, deșiinițial fusese scos din lot, pe fondul unei dispute contractuale.

PSG și-a început apărarea titlului sâmbătă, acasă cu Lorient, iar Mbappe a urmărit din tribune remiza fără goluri alături de noua achiziție și colegul său câștigător al Cupei Mondiale, Ousmane Dembele, care și-a finalizat transferul la Paris mai devreme în cursul zilei.

Relațiile dintre Mbappe și PSG sunt tensionate de când căpitanul Franței a declarat că nu își va reînnoi contractul, care expiră la finalul sezonului 2023-24, când ar putea pleca gratis de la PSG.

"În urma unor discuții foarte constructive și pozitive între PSG și Kylian Mbappe, înainte de meciul cu Lorient, jucătorul a fost reintegrat în programul de antrenament al primei echipe în această dimineață", a precizat PSG într-un comunicat.

Mbappe, în vârstă de 24 de ani, a fost, de asemenea, lăsat în afara echipei PSG pentru turneul de pre-sezon din Asia de luna trecută. El a fost unul dintre cei câțiva jucători care au fost sfătuiți să părăsească Parc des Princes în fereastra de transferuri, care se închide la 1 septembrie.

Președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că nu-l va lăsa pe Mbappe să plece liber de contract, după ce clubul a cheltuit pentru transferul său 180 de milioane de euro.

Înainte de meciul cu Lorient, managerul Luis Enrique a declarat că speră ca PSG să găsească o soluție la disputa cu Mbappe, menționând că clubul are experiență anterioară în rezolvarea problemelor contractuale cu atacantul.

Mbappe, care a terminat ca cel mai bun marcator din Ligue 1 în ultimele cinci sezoane, ar urma să plece liber de contract la finalul campaniei 2021-22. El a semnat o prelungire a contractului anul trecut, după ce PSG a respins o ofertă de la Real Madrid.

×