x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Leo Messi este şeful!

Leo Messi este şeful!

de Delia Gomoescu    |    28 Apr 2011   •   21:15
Leo Messi este şeful!
Sursa foto: /Reuters

162876-messi-afp.jpgCatalanii şi-au luat revanşa după victoria Realului în Cupa Regelui şi i-au bătut cu 2-0 pe madrileni chiar la ei acasă, pe Santiago Bernabeu, în prima manşă a semifinalelor Ligii. Eliminarea lui Pepe în minutul 61 şi „dubla” lui Messi (’76 şi ’86) au decis soarta partidei.

Evoluţia fabuloasă a jucătorului sud-american a atras aprecierile presei iberice. „Leo ne duce la Londra, Me­ssi este şeful!” a titrat cotidianul ca­talan Sport. La rândul lor, şi ma­dri­lenii de la Marca au recunoscut me­ritele argentinianului: „Al doilea gol marcat de Messi a fost spectaculos, a venit după un slalom incredibil în faţa oricărui madrilen i-a ieşit în cale”.

Decizia arbitrului Stark de a-l elimina pe Pepe l-a înfuriat pe Jose Mourinho, el însuşi trimis ulterior în tribună pentru proteste. „Nu i-am spus nimic arbitrului, nu ştiu de ce am fost eliminat. Am râs şi l-am aplaudat. Dacă le-aş spune lui şi celor de la UEFA ceea ce cred, cariera mea s-ar încheia astăzi”, a declarat Mou la conferinţa de presă. Apoi, portu­ghe­zul a sărit la gâtul omologului său de pe banca Barcelonei: „Guardiola este un antrenor fantastic, dar a câş­tigat Liga Campionilor în 2009 pe care mie mi-ar fi fost ruşine s-o câştig, cu scandalul contra celor de la Chel­sea. Sper că va câştiga într-o zi o Ligă a Campionilor curată, fără scandal”.

×
Subiecte în articol: fotbal international