x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Leverkusen se distanțează la 10 puncte în Bundesliga după ce a învins cu 2-0 pe Köln în 10 oameni

Leverkusen se distanțează la 10 puncte în Bundesliga după ce a învins cu 2-0 pe Köln în 10 oameni

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2024   •   21:34
Leverkusen se distanțează la 10 puncte în Bundesliga după ce a învins cu 2-0 pe Köln în 10 oameni
Sursa foto: Hepta

Bayer Leverkusen s-a distanțat la 10 puncte de a doua clasată, Bayern Munchen, cu o victorie cu 2-0 în Bundesliga. Elevii lui Xavi Alonso s-au impus duminică în fața vecinilor de la Köln, care au jucat în 10 oameni din prima repriză. Leverkusen are acum o serie de 34 de meciuri fără înfrângere.

Leverkusen și-a prelungit seria de meciuri fără înfrângere în toate competițiile din acest sezon și are acum 64 de puncte. Echipa condusă de Xavi Alonso și-a mărit avansul față de Bayern Munchen, care a remizat vineri la Freiburg, scor 2-2.

La Köln, Jan Thielmann a fost eliminat după 14 minute, iar Leverkusen a preluat conducerea prin Jeremie Frimpong înainte de pauză. Alex Grimaldo a înscris apoi al nouălea său gol al sezonului în Bundesliga, în minutul 73.

Leverkusen se află în cursa câștigării primului său titlu în Germania, cu mari șanse de a întrerupe seria de 11 trofee adjudecate de Bayern Munchen.

"Mai sunt câteva meciuri de jucat. Am văzut în trecut ce se mai poate întâmpla", a declarat fundașul Jonathan Tag pentru Dazn. „Este important să ne menținem concentrarea".

Köln e pe locul 16 - locul de baraj pentru retrogradare - cu 17 puncte, la opt puncte de zona de siguranță.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Bayer Leverkusen